Resultaten voor akoestisch rooster

 
 
akoestisch rooster
Roosters en roosterpuien Specifieke deuren Merford.
De roosters voldoen aan de prestatie-eisen van alle Nederlandse energieleveranciers en zijn daarmee geschikt om hoog, midden en laagspanningsruimtes af te schermen. Wanneer u op zoek bent naar een rooster dat een hoge geluidsreductie kan realiseren, ook wel een akoestisch buitenrooster genoemd, komen de roosters type AKR en AKD in aanmerking.
Akoestische roosters en ventilatie voor industriële toepassingen.
Lees onze blog Voorkomen is beter dan genezen. Elk kantoor is anders en zo is er overal een ander akoestisch probleem. Ze hebben één ding gemeen: de werkbaarheid verbeteren. Overdracht van geluid tussen werkplekken onderling. Weerkaatsing van geluid via plafond.
T182 SILENDO akoestisch deurrooster Tilmar Bouwspecials.
Modern akoestisch deurrooster aluminium. Onzichtbare bevestiging, deurdikte minimaal 37 mm en maximaal 43 mm. Inbouwmaat: 425 x 48 mm Buitenmaat 447 x 58 mm. Kleuren: RAL 9010 en alu. Luchtdoorlaat: 53 cm en 5 dm/s bij 1 Pa. Rooster vervaardigd uit aluminium profielen voorzien van een acoustische isolatie die op zich een geluiddemping garandeert van 32dBA.
Akoestisch Producten Storax.
Brandluiken en deuren. Trailer Safety Jacks. Producten Ventilatieroosters Akoestisch. ST-445-86 34% Meer informatie. ST-446 34% Meer informatie. ST-447 37% Meer informatie. ST-468-AK-1 29% Meer informatie. ST-468-AK-2 29% Meer informatie. ST-Silendo Meer informatie. Selecteer hier de bijbehorende documentatie. Storax Ventilatieroosters.pdf 12 mb.
Silendo Stille ventilatie.
Het Silendo Akoestisch Deurrooster is toe te passen in deuren met een dikte van 37 tot 43 mm. Dit rooster kan worden gemonteerd in binnendeuren van bijvoorbeeld de CV-ketel ruimte, bijkeuken, slaapkamer, zolderkamer of andere kamers in huis en studios waar goede en stille luchtdoorstroming gewenst is.
Pyrosone brandwerend, akoestisch ventilatieroosterbrandwerend, rooster.
Brandwerende en rookwerende producten. Pyrosone brandwerend, akoestisch ventilatierooster. In zowel utiliteitsbouw als woningbouw is het noodzakelijk om ruimtes te ventileren. Hiervoor zijn ventilatieopeningen nodig. Tot nog toe worden in dit soort situaties ventilatieroosters geplaatst. Door deze openingen wordt de klankdempendheid en brandwerendheid van de muur of deur te niet gedaan. Om geluidsoverlast tegen te gaan worden klankdempende roosters geplaatst. Omdat de ventilatieopening zich ook vaak in een brandscheiding bevindt moet ook aan de prestatie eis betreffende de brandwerendheid worden voldaan. Eigenlijk zou er een brandwerend rooster of brandklep in de betreffende opening moeten worden geplaatst.
Geluiddempende roosters: optimale ventilatie en geluiddemping.
Waarom roosters van Alara-Lukagro? U bent verzekerd van het meest optimaal presterende geluiddempende rooster voor uw specifieke situatie. Omdat wij het rooster zowel geluid als luchttechnisch doorrekenen en het ontwerp van het rooster hiermee afstemmen op de meest optimale combinatie van geluiddemping en drukverlies.
Ventilatieroosters aluminium Tilmar Bouwspecials.
Info en prijzen. T182 SILENDO akoestisch deurrooster. Modern akoestisch deurrooster aluminium. Onzichtbare bevestiging, deurdikte minimaal 37 mm en maximaal 43 mm. Info en prijzen. T183 INVISIDO deurrooster aluminium. Het nieuwe rooster INVISIDO is een discreet en bijna onzichtbaar geplaatst deurrooster voor overstroomventilatie.
Akoestische roosters Geluidsbeheersing_oplossingen Merford.
Deuren, kleppen en luiken. Productblad Akoestisch rooster AKR. Productblad Akoestisch rooster AKR als component. Produktdatenblatt Akustik Gitter AKH. Produktdatenblatt Akustik Gitter AKR. Adresgegevens en contact. Werken bij Merford. Blijf op de hoogte. Schrijf uzelf in voor één van onze nieuwsbrieven.

Contacteer ons