Resultaten voor akoestisch adviseur

 
 
akoestisch adviseur
Akoestisch advies van onze deskundige specialisten Incatro.
U bemerkt al langere tijd dat ruimten op kantoor of thuis ongewilde galm of holle klank hebben. Voor een doeltreffende oplossing kunnen wij u een vrijblijvend voorstel met offerte geven. Uiteraard is een specifiek akoestisch advies op uw locatie mogelijk.
Milieu Akoestische Adviseur-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Voor onze opdrachtgever, een adviesbureau, zijn wij op zoek naar een Adviseur Geluid. Je bent gespecialiseerd op het gebied van akoestisch. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ECO-job Vacatures in Zuid-Holland. Adviseur geluid luchtkwaliteit. 2.750 4.000 per maand.
Akoestisch Adviesbureau Mosch Akoestisch Adviesbureau.
AKOESTISCH ADVIESBUREAU MOSCH. is een zelfstandig en onafhankelijk ingenieursbureau die overheden, bedrijven en particulieren ondersteunt op het vakgebied van geluidbeheersing. Akoestisch Adviesbureau Mosch is opgericht in 2007 als zelfstandig adviesbureau voor overheid, bedrijven en particulieren. Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt bij diverse gemeenten en milieudiensten is ruime geluidservaring opgebouwd.
Akoestisch Adviseur.
Over de functie. Voor het team van de omgevingsdienst zoek ik per 1 februari 2016 een akoestisch adviseur die de advisering voor het aspect geluid van de grotere ruimtelijke projecten met een langere doorlooptijd kan uitvoeren en die contacten met onze opdrachtgevers kan onderhouden, uitbouwen en versterken.
Akoestisch adviesbureau Noord Nederland naa.nl.
Heb jij mbo of hbo werk en denkniveau, technisch inzicht in rekenen, formules, logaritmen en ben je op zoek naar een prettige en zelfstandige werkomgeving en een afwisselend pakket aan werkzaamheden? Bekijk dan onze vacature: Akoestisch adviseur of Junior akoestisch Lees meer.
Akoestisch onderzoek en geluidsmeting Valersi.
Een akoestisch onderzoek nodig? Of gewoon een korte vraag beantwoorden? Nieuwsgierig naar de visie van een deskundige? Twijfelt u over de uitkomsten van een onderzoek en wenst u een second opion? Neem dan eventjes contact op met ons op! Wij staan voor u klaar want zo hoort het! Vacature Adviseur bouwfysica junior/medior.
Akoestisch adviseur beroep kiesjestudie.nl.
Akoestisch adviseur beroep. Een akoestisch adviseur adviseert opdrachtgevers over het geluid en de klank in gebouwen en ruimten bijvoorbeeld woonhuizen, concertzalen of fabriekshallen. Voorbeelden van werkzaamheden: meet geluid met elektronische meetapparatuur, onderzoekt de oorzaken van storende trillingen, helpt geluidsarme gebouwen of zalen te ontwikkelen, maakt met speciale computerprogramma's' CAD tekeningen en berekeningen voor constructies, leest vakliteratuur en overlegt met opdrachtgevers.

Contacteer ons