Zoeken naar paneel

 
 
paneel
Schilderen/Paneel Wikibooks.
Op het kale paneel schilderen heeft tot gevolg dat het materiaal de verf sterk opzuigt. Het nadeel van paneel ten opzichte van schildersdoek is dat paneel zwaarder is om te vervoeren en op te hangen, en ook dat het niet meegeeft tijdens het schilderen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: paneel. pan ee l het; o; meervoud: panelen 1 rechthoekig vak of gedeelte van een deur, luik enz.: de panelen van een lambrisering 2 schilderij op hout 3 deel van een schakelbord: bedieningspaneel.
Nederlandse synoniemen van paneel, ander woord voor paneel.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van paneel. Puzzelomschrijvingen van paneel in het puzzelwoordenboek.: Bord met schakelaars. Deel van een deur. Deel van een gebouw. Deel van een houtenbeschot. Deel van een spiegel.
Panelen You CanDo It.
Ieder assortiment panelen heeft zijn eigen productkenmerken en toepassingsmogelijkheden. Voor een aantal van deze panelen heeft CanDo een instructie en inspiratiefilm samengesteld. Met behulp van de handige werktekeningen maak je eenvoudig de mooiste meubels in de door jou gewenste maat.
Synoniemen van paneel; ander woord voor paneel synoniemen.net.
nelen, vak in het raamwerk ener deur; achterstuk van een spiegel of schilderij; houten blad waarop men schildert; schilderij op hout. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: beschieting, beschot, betimmering, paneel panel zn.: forum, jury, paneel. woordverbanden van paneel grafisch weergegeven.
Paneel Wikipedia.
Het paneel werd in de middeleeuwen niet zonder lijst gedacht. Er zijn nog schilderijen bekend, waarvan paneel en lijst een geheel vormen. Ook wanneer de lijst niet met het paneel verbonden was, werd deze er toch direct omheen gezet en gelijk met het paneel beschilderd of gedecoreerd.
paneel WikiWoordenboek.
Engels: dash-board en, panel en, wainscot en. Spaans: pancarta es v, panel es m. Het woord paneel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd paneel herkend door.
Puzzelwoordenboek PANEEL.
Paneel met schakelaars 1. Paneel van een schilderij 1. Paneel voor luidspreker 1. Grote hoeveelheid 45. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons