Op zoek naar akoestische panelen?

 
 
akoestische panelen
Akoestische platen voor geluidsabsorptie en akoestiek.
Ook voor het vullen van absorptiepanelen kunnen akoestische platen worden gebruikt, over het algemeen worden hier de basic varianten van Akotherm of Flamex voor gebruikt. Voor het verbeteren van de ruimte akoestiek, dus het verminderen van nagalm, gebruikt u akoestische panelen.
Vind akoestische panelen op Marktplaats.nl.
Clearsonic s5-2d sorber akoestische panelen houd reflecties onder controle met de clearsonic sorber panelen. De s5-2d is een scherm, bestaande uit twee panelen. De panelen zijn gemaakt van fiberglas en industrieel tapijt en zijn 168 cm hoog en 60 cm breed.
Akoestische wandpanelen Ruimte en bouwakoestiek Merford.
Merford biedt uiteenlopende esthetische oplossingen voor aan de wand: hoogwaardige wandabsorptie in de vorm van een akoestisch schilderij, panelen met diverse oppervlaktestructuren, akoestische figuren en artistieke designpanelen. Bekijk onderstaande producten en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Leverbaar met print naar keuze.
Akoestische panelen en overige wandabsorbers Akoestiek Gratis bezorging.
In deze categorieƫn kan je moeiteloos verschillende panelen, kleuren en afmetingen met elkaar te combineren om zo je eigen akoestisch kunstwerk samen te stellen. Naast de wandabsorbers biedt Fluffo tevens diverse verplaatsbare wanden en speciale akoestische panelen voor kantoorruimtes aan.
Akoestische panelen Allkoestiek.
We hebben voor iedere ruimte akoestische panelen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld aan panelen helpen die geschikt zijn voor kantoren, restaurants, kerken en gymzalen. Voor ieder budget. Door een breed assortiment kunnen wij veelal toch een oplossing voor uw akoestisch probleem bieden binnen uw budget.
Akoestiek verbeteren en geluidsisolatie.
Onze specialisten helpen u graag bij het verbeteren van de akoestiek. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen geluidsabsorptie, geluidsisolatie en geluiddemping. Hoge kwaliteit en uitstekende akoestische materialen zijn daarbij de standaard. Schermen / meubels. Alle geluidsabsorberende materialen. EASYfabric gestoffeerde panelen.
Akoestische panelen als geluidsabsorberende oplossing Incatro.
Incatro Producten Akoestische panelen. Geluidsabsorberende gordijnen en lamellen. Akoestische zuilen ARTbase. U kent in uw werk of privƩomgeving het probleem van een slechte akoestiek, van hinderlijke galm en een holle klank. Een akoestisch paneel maakt daar resoluut een einde aan met zijn geluid-absorptiewaarde van maar liefst 95% de hoogst verkrijgbare akoestische waarde.
Akoestische wandpanelen. Design en geluidsabsorptie gecombineerd.
Voorzien van foto/print naar keuze. Sample / staal. In twee kleuren verkrijgbaar. Sample / staal. Gestoffeerde panelen op maat. Geheel naar eigen wens samen te stellen. Vulling van 100% recyclebaar polyesterwol. Sample / staal. Sample / staal. Wall akoestische wand.
Akoestische panelen: plafond of wandpanelen voor betere akoestiek.
Waar worden akoestische panelen toegepast? Akoestische panelen worden toegepast in ruimten zoals kantoren, bedrijfs of productiehal, school, studio of gewoon thuis in de woonkamer. Akoestische panelen komen in diverse afmetingen en samenstellingen om de verschillende toepassingsgebieden zo breed mogelijk te maken.

Contacteer ons