Resultaten voor akoestisch adviesbureau

 
 
akoestisch adviesbureau
Akoestisch Adviesbureau Mosch Akoestisch Adviesbureau.
AKOESTISCH ADVIESBUREAU MOSCH. is een zelfstandig en onafhankelijk ingenieursbureau die overheden, bedrijven en particulieren ondersteunt op het vakgebied van geluidbeheersing. Akoestisch Adviesbureau Mosch is opgericht in 2007 als zelfstandig adviesbureau voor overheid, bedrijven en particulieren. Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt bij diverse gemeenten en milieudiensten is ruime geluidservaring opgebouwd.
Geluidsmeesters Meesters in geluidonderzoek.
GeluidMeesters BV is een allround akoestisch adviesbureau. Ons werkgebied wordt niet begrensd door provincielijnen, door heel Nederland zijn wij actief! Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, industrielawaai, bouwlawaai, bouwakoestische metingen, geluidsanering, ARBO-regelgeving of verkeerslawaai bij GeluidMeesters BV kunt u terecht voor adequaat advies.
Kraaij Akoestisch Adviesbureau Geluidmetingen En Akoestische Adviezen.
De 20 jaar specialistische kennis zorgt altijd voor een pragmatische insteek. Kraaij Akoestisch Adviesbureau is een flexibele organisatie welke objectief, efficiƫnt en kostenbewust werkt. Het Akoestisch Adviesbureau voor gemeenten, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren op gebied van verkeerslawaai, industrielawaai, ruimtelijke ordening, geluidbeleid en geluidhinder.
Akoestisch onderzoek en geluidsmeting Valersi.
Naast het verrichten van akoestisch onderzoek, kan ons akoestisch adviesbureau u ondersteuning bieden bij de juridische wereld van vergunningaanvraag of de vereiste onderdelen van een bestemmingsplan voor u in orde maken en u daarmee ontzorgen bij het doorlopen van dit proces.
Over ons Het GeluidBuro.
Het GeluidBuro is een ingenieursbureau gespecialiseerd in akoestisch onderzoek. Dankzij onze geluidadviezen kunnen mensen leven en werken zonder te veel geluidsoverlast te produceren of te ervaren. Wij verrichten metingen, rekenen met akoestische modellen en verdiepen ons in relevante wet en regelgeving.
Bloemberg Akoestiek Akoestisch adviesbureau.
Bloemberg Akoestiek is een onderzoeks en adviesbureau voor geluid en leefomgeving. Het is opgericht in 2008 door Remco Bloemberg. We verrichten onze werkzaamheden door heel Nederland voor overheden, bedrijven en particulieren. De kennis die we met u delen houdt niet op bij een geluidsonderzoek. Door onze jarenlange ervaring bij de overheid en adviesbureaus kunnen wij ook optreden als begeleidende en uitvoerende partij bij klachtenbehandeling, handhaving, vergunningverlening, beleidsbepaling en geluidssanering. Samenwerking en goede communicatie met de opdrachtgever en de overheid speelt hierbij een belangrijke rol. Voor onze dienstverlening gebruiken wij de meest gangbare en moderne meetapparatuur, rekensoftware en modelleringssoftware Geomillieu. Wij kunnen werken op locatie of vanuit ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd in de gasfabriek Meppel. Dit is een bedrijfs verzamelgebouw waar kennis, cultuur en ondernemerschap samen komen. Bezoek ons gerust. 11 april 2017 in AD.nl een artikel over verkeerslawaai en de ontwikkeling van kinderen. Het RIVM gaat in Nederland onderzoeken hoe kinderen lijden onder lawaai. 5-jarigen die wonen in een omgeving met veel verkeersgeluid, lopen tot drie maanden achter in hun ontwikkeling, blijkt uit recent Duits onderzoek. Opstellen akoestisch onderzoek Fokker Aerostructures BV Hoogeveen.
Welkom bij Akoestisch Adviesburo van Lienden regio Zeeland.
Niet voor ieder onderzoek zijn geluidsetingen ter plaatse nodig. Met behulp van berekeningen en modellering kunnen wij nauwkeurig rapport uitbrengen. Vraag hier direct offerte op voor een geluidonderzoek / akoestisch onderzoek. Woning / particulier. Akoestisch Adviesburo Van Lienden. 4341 AB Arnemuiden.
Akoestisch adviesbureau HGOadvies.
NSG-bijeenkomst Geluid hoe te duiden? Regardz De Eenhoorn Amersfoort 9 januari 2018. Innovatiebijeenkomst GeuidreductiePlus 3D Makerszone Haarlem 19 januari 2018. Congres Geluid en Trillingen 7 8 november 2018 Hoevelaken. Welkom op de site van HGOadvies! HGOadvies verzorgt akoestisch onderzoek voor particulieren.,
Akoestisch adviesbureau Noord Nederland naa.nl.
Voor het vastleggen van de hoeveelheid geluid en voor de toetsing aan grenswaarden of andere referentiekaders, zijn harde getallen nodig. Hier komt het Noordelijk Akoestisch Adviesburo in beeld voor het uitvoeren van akoestisch onderzoek. Lees meer over de verschillende werkgebieden waarin we actief zijn en bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden van een akoestisch adviesbureau.

Contacteer ons