Meer resultaten voor akoestisch adviesbureau

 
 
akoestisch adviesbureau
Westerveld Advies industrielawaai bouwlawaai verkeerslawaai geluidmonitoring akoestisch onderzoek geluidrapport geluidmeting geluidadvies webnoise software.
steund door een team van gedreven. Ons doel is u als klant voor een eerlijke prijs zo efficiënt mogelijk te bedienen. Adviesbureau IJmeer biedt per 1 juli 2010 haar diensten aan vanuit twee afzonderlijke adviesbureaus.: Westerveld Advies en Het GeluidBuro.
K.
Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms. Grote diversiteit van ondernemers. KM Akoestisch Adviseurs. KM Akoestisch Adviseurs. Telefoon: 040 29 11 291. KM Akoestisch Adviseurs adviseert in het kader van de Wet geluidshinder, het Bouwbesluit en de Arbo-wet. 31 040 2911 200.
Akoestisch adviesbureau Regio Alkmaar / Heerhugowaard.
Akoestisch adviseur: Joop Witteman. Jaguar 11, 1704TS HEERHUGOWAARD. 072-5713764 / 0623443991. KvK 72489 Alkmaar. Geluid kan hinderlijk zijn en is op lange termijn schadelijk voor de gezondheid. De Wet geluidhinder bevat diverse geluidsnormen en richtlijnen om teveel geluiddus hinder tegen te gaan.
Geluidforum.nl: Bekijk onderwerp Akoestische Adviesbureaus in Nederland.
FAQ ZOEKEN Gebruikers Registreer NIET verplicht! Akoestische Adviesbureaus in Nederland. Geluidforum.nl forum index Akoestiek. Vorige onderwerp: Volgende onderwerp. Geplaatst: Do Sep 05, 2013 229: pm Onderwerp: Akoestische Adviesbureaus in Nederland. OVERZICHT VAN AKOESTISCH ADVIESBUREAUS VINDT HET JUISTE ADVIES BIJ U IN DE BUURT!
Geluid bij bedrijven Geoplan cursussen.
Zowel uit het oogpunt van het bedrijf dat zon onderzoek moet laten uitvoeren als uit dat van de overheid die het rapport moet beoordelen. Daarbij is eveneens aandacht voor de communicatie tussen bedrijf, overheid en akoestisch adviesbureau. De cursus wordt georganiseerd voor KAM/HSEmedewerkers van bedrijven, medewerkers bij gemeente en provincie betrokkenen bij geluidregelgeving vergunningen en handhaving en technische medewerkers milieu en ruimtelijke ordening werkzaam bij omgevingsdiensten, gemeenten en provincies.
akoestisch adviesbureau ABOVO acoustics.
ABOVO acoustics is een akoestisch adviesbureau dat zich bezighoudt met alle facetten van geluid. Ons werkgebied bestrijkt met name industrielawaai, bouwakoestiek, geluidsisolatie, zonebeheer, horeca, ruimteakoestiek, geluidsbeheer geluidsbeleid, trillingsdemping en bijvoorbeeld geluid in combinatie met luchtbehandeling. In het woud van regelgeving streven wij er altijd naar de meest gunstige situatie voor onze opdrachtgevers te creëren.
Aip Akoestisch Adviesbureau Leeuwarden 8917 EK Leeuwarden, Jelsumerstraat 17, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 01158564.
Waarom dit nummer? Alle lijnen zijn op dit moment bezet, probeer opnieuw binnen enkele ogenblikken. Bekijk locatie op de kaart. AIP AKOESTISCH ADVIESBUREAU. Adressen van: AIP AKOESTISCH ADVIESBUREAU. Bedrijfsinformatie AIP AKOESTISCH ADVIESBUREAU. Kamer van Koophandel nummer. Kerncijfers AIP AKOESTISCH ADVIESBUREAU.
Geluidsmeesters Meesters in geluidonderzoek.
GeluidMeesters BV is een allround akoestisch adviesbureau. Ons werkgebied wordt niet begrensd door provincielijnen, door heel Nederland zijn wij actief! Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, industrielawaai, bouwlawaai, bouwakoestische metingen, geluidsanering, ARBO-regelgeving of verkeerslawaai bij GeluidMeesters BV kunt u terecht voor adequaat advies.
Over ons Het GeluidBuro.
Het GeluidBuro is een ingenieursbureau gespecialiseerd in akoestisch onderzoek. Dankzij onze geluidadviezen kunnen mensen leven en werken zonder te veel geluidsoverlast te produceren of te ervaren. Wij verrichten metingen, rekenen met akoestische modellen en verdiepen ons in relevante wet en regelgeving.
Akoestisch Adviesbureau Mosch Akoestisch Adviesbureau.
Akoestisch Adviesbureau Mosch. Geluidonderzoek en geluidmetingen., advies en detachering.; AKOESTISCH ADVIESBUREAU MOSCH. is een zelfstandig en onafhankelijk ingenieursbureau die overheden, bedrijven en particulieren ondersteunt op het vakgebied van geluidbeheersing. Akoestisch Adviesbureau Mosch is opgericht in 2007 als zelfstandig adviesbureau voor overheid, bedrijven en particulieren.
Welkom bij Akoestisch Adviesburo van Lienden regio Zeeland.
06 44 23 09 55. Akoestisch adviesburo van Lienden. Hét adviesburo op het gebied van lawaaibeheersing, geluidhinder, akoestiek en trillingen. Wij staan klaar voor het uitvoeren van akoestische onderzoeken op de volgende werkgebieden: industrie en bedrijventerreinen, horeca, verkeerslawaai, bouwakoestiek en geluidmetingen.
Bloemberg Akoestiek Akoestisch adviesbureau.
Bloemberg Akoestiek is een onderzoeks en adviesbureau voor geluid en leefomgeving. Het is opgericht in 2008 door Remco Bloemberg. We verrichten onze werkzaamheden door heel Nederland voor overheden, bedrijven en particulieren. De kennis die we met u delen houdt niet op bij een geluidsonderzoek. Door onze jarenlange ervaring bij de overheid en adviesbureaus kunnen wij ook optreden als begeleidende en uitvoerende partij bij klachtenbehandeling, handhaving, vergunningverlening, beleidsbepaling en geluidssanering. Samenwerking en goede communicatie met de opdrachtgever en de overheid speelt hierbij een belangrijke rol. Voor onze dienstverlening gebruiken wij de meest gangbare en moderne meetapparatuur, rekensoftware en modelleringssoftware Geomillieu. Wij kunnen werken op locatie of vanuit ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd in de gasfabriek Meppel. Dit is een bedrijfs verzamelgebouw waar kennis, cultuur en ondernemerschap samen komen. Bezoek ons gerust. In samenwerking met de Provincie Overijssel, de gemeente Deventer, Rijkswaterstaat en de belangenvereniging Bathmen werken we mee aan het realiseren van geluidmaatregelen langs de A1. Dit om de leefbaarheid in Bathmen te verbeteren. Opstellen akoestisch onderzoek Fokker Aerostructures BV Hoogeveen.

Contacteer ons