Meer resultaten voor akoestisch

 
 
akoestisch
Akoestische Canvas Schilderijen.
Uiteraard kunnen ook eigen foto's' of bedrijfslogo's' worden gebruikt. Een Wallstars fotodoek met ophangframe kan worden voorzien van geluidsabsorptie panelen voor kantoor of thuis. Kies je favoriete foto uit en bepaal je formaat. Bij stap 2 kun je kiezen voor Frame" akoestisch."
Wat is akoestische isolatie? Akoestiekwinkel.nl.
Dit zijn geluidslekken. Ook kan luchtgeluid wanden of glasplaten laten trillen, waardoor het geluid verder wordt overgebracht. Bronnen van luchtgeluid zijn bijvoorbeeld de TV, stemmen, luidsprekers en windgeruis. Het akoestisch isoleren van luchtgeluid doet u door het plaatsen van geluidsisolatie en geluidsabsorptie.
Akoestisch Wikipedia.
Akoestisch instrument, een muziekinstrument dat zonder elektrische of elektronische middelen geluid produceert. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Akoestisch of met Akoestisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Akoestisch inzichtelijk te maken.
Nederlandse synoniemen van akoestisch, ander woord voor akoestisch.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van akoestisch. Puzzelomschrijvingen van akoestisch in het puzzelwoordenboek.: Betrekking hebbend op het geluid. Door het gehoor kenbaar. Het geluid betreffend. Is zo te horen niet versterkt crypt.
akoestisch WikiWoordenboek.
Deze zaal werd aan een akoestisch onderzoek onderworpen. muziek zonder elektronische versterking voortgebracht. Dit stuk is bedoeld voor een akoestische gitaar. Het woord akoestisch staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd akoestisch herkend door.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: akoestisch. ak oe stisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 betrekking hebbend op de akoestiek 2 niet elektrisch versterkt: een akoestische gitaar. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Akoestisch Onderzoek DPA Professionals.
Home Business Units DPA Cauberg-Huygen Akoestisch Onderzoek. Een akoestisch onderzoek is een rapport van een geluidsmeting of geluidsberekening gemaakt door een akoestisch ingenieursbureau. Wij zijn gespecialiseerd in dergelijke onderzoeken. Een akoestisch onderzoek is in de meeste gevallen nodig voor een melding, ontheffing of vergunning.
Akoestisch instrument Wikipedia.
Een van de bekendste unplugged afleveringen van MTV is die uit 1993 met de Amerikaanse band Nirvana geworden, doordat men ervan overtuigd was dat deze populaire vertolkers van de grunge niet in staat zouden zijn hun nummers akoestisch ten gehore te brengen.

Contacteer ons