Zoeken naar akoestisch

 
 
akoestisch
Akoestisch Wikipedia.
Akoestisch instrument, een muziekinstrument dat zonder elektrische of elektronische middelen geluid produceert. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Akoestisch of met Akoestisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Akoestisch inzichtelijk te maken.
Nederlandse synoniemen van akoestisch, ander woord voor akoestisch.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van akoestisch. Puzzelomschrijvingen van akoestisch in het puzzelwoordenboek.: Betrekking hebbend op het geluid. Door het gehoor kenbaar. Het geluid betreffend. Is zo te horen niet versterkt crypt.
Akoestisch adviesbureau Noord Nederland naa.nl.
Heb jij mbo of hbo werk en denkniveau, technisch inzicht in rekenen, formules, logaritmen en ben je op zoek naar een prettige en zelfstandige werkomgeving en een afwisselend pakket aan werkzaamheden? Bekijk dan onze vacature: Akoestisch adviseur of Junior akoestisch Lees meer.
Akoestisch 4 definities Encyclo.
Def: op of door geluid werkend. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10880.: akoestisch bijv.naamw.Uitspraak: a'kustis' als iets met geluid te maken heeft of op het gehoor werkt Voorbeeld: Een akoestisch plafond dempt het geluid.'akoestische' gitaar gitaar zonder elektrische versterking Antoniem: elektrische gitaarakoestische ha.
Ahrend Services Akoestische oplossingen.
Bent u benieuwd hoe uw werkomgeving er akoestisch voor staat? Afhankelijk van uw wensen en welke activiteiten plaatsvinden in de werkomgeving, geven wij u aan de hand van de online akoestische quickscan inzicht in hoe uw werkomgeving er akoestisch voor staat.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: akoestisch. ak oe stisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 betrekking hebbend op de akoestiek 2 niet elektrisch versterkt: een akoestische gitaar. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Akoestisch ontkoppelde warmtewand Groenebouwmaterialen.
De wandverwarmingspanelen kunnen naar wens worden afgewerkt met oa, leemverf, leemfinish, kalk en vele andere afwerkmogelijkheden. Vraag hier een gratis advies en een maatwerk offerte aan voor een akoestisch ontkoppelde warmte wand! De akoestisch ontkoppelde warmtewand! Een super oplossing voor woningen of kantoren zonder dubbele woning scheidende wanden.
akoestisch Nederlands woordenboek Woorden.org.
Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 99% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord akoestisch. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.
Akoestisch instrument definitie Encyclo.
Een akoestisch instrument is een muziekinstrument waarbij het geluid versterkt wordt met behulp van een houten klankkast, dit in tegenstelling tot elektrische versterking van muziek. Een live-optreden van een band wordt akoestisch of unplugged" en genoemd wanneer het optreden zonder hulp van elektrische versterking plaatsvindt.
Akoestisch wandpaneel Nyink.
Verminder galm, verbeter uitstraling. Het akoestisch wandpaneel verbetert de akoestiek in een ruimte en zorgt voor een prachtige uitstraling, elke gewenste opdruk is mogelijk. Het akoestisch wandpaneel wordt veel gebruikt in ruimtes met een storende galm. Stel zelf je wandpaneel samen.
Akoestisch Greenpanel.
Maar als we de platen voorzien van een boorpatroon, krijgt het ook een geluidsabsorberend vermogen. Akoestisch Greenpanel heeft een raster 3 mm gaatjes door en door geboord dat gebaseerd is op de opname van middentonen en daarmee het volume van de stem.
Akoestische wandpanelen Ruimte en bouwakoestiek Merford.
Merford biedt uiteenlopende esthetische oplossingen voor aan de wand: hoogwaardige wandabsorptie in de vorm van een akoestisch schilderij, panelen met diverse oppervlaktestructuren, akoestische figuren en artistieke designpanelen. Bekijk onderstaande producten en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Leverbaar met print naar keuze.

Contacteer ons