Zoeken naar akoestisch plafond

 
 
akoestisch plafond
Akoestisch plafond Warmteplan.
AcoustIQ Warmteplan heeft diverse mogelijkheden voor een akoestisch plafond. Hiermee kunnen we er bijvoorbeeld bij u op kantoor, in horeca, op scholen of in andere gebouwen voor zorgen dat iedereen rustig kan werken, of in rust kan genieten van de omgeving.
Akoestisch spray plafond van Acosorb voor een optimale akoestiek.
Dit uit zich onder meer in akoestische kunst, fantastische fotografie en filmmateriaal. Acosorb voorziet elk type ondergrond van een akoestisch spray plafond. Van zwembaden tot klaslokalen, beursgebouwen, kantoorweiden, algemene ruimte in appartementengebouwen en bedrijfshallen. Elke ruimte verandert in een fijne leef of werkruimte met een akoestisch plafond van Acosorb.
Akoestisch plafond NPS Plafonds.
Dit gaat bijna niet ten koste van de hoogte van uw plafond, uw plafond wordt namelijk maar 12 mm verlaagd. Een akoestisch plafond kan in één dag tijd geplaatst worden. Doordat het onder uw oude plafond wordt geplaatst, hoeft u uw oude plafond er niet eerst uit te breken.
Akoestische plafonds van Caparol: Caparol.
CapaCoustic Fine is toepasbaar in nieuwe en bestaande ruimtes. Het systeem bestaat uit voorbehandelde plafondplaten die direct op het plafond kunnen worden gelijmd. Voor het akoestisch pleisterwerk wordt een zeer fijn gestructureerde pleisterafwerking met een hoog aandeel aan marmerkorrels in twee lagen op de akoestische platen aangebracht.
Rockfon Mono Acoustic naadloos akoestisch plafond NBD-Online product.
Door de eigenschappen worden Rockfon plafonds veel toegepast in ruimten zoals in de gezondheidszorg, de horeca, winkels, scholen, kantoorgebouwen, banken en openbare gebouwen, in ruimtes voor sport en recreatie en in de industrie. Monolithische oppervlak met buitengewoon akoestisch comfort en uitstekende brandbeveiliging.; Vlak of gebogen; wit of een kleur naar keuze; rechtstreekse montage of als verlaagd plafond.;
Akoestisch plafond inrichten met plafondpanelen Incatro.
Ook een strak en hard plafond draagt er in negatieve zin aan bij. Speciaal daarvoor ontwikkelde Incatro het akoestisch plafond. De akoestische plafondpanelen hebben een NRC-waarde van 095, bij een dikte van 57, centimeter en dat is gevat in hoogwaardige aluminium profielen in de kleuren wit 9016, alu 9006 of zwart 7021.
Naadloos akoestische plafonds leveren en montage PBS projecten B.V. systeemplafonds en systeemwanden.
Een plafond dat eruit ziet als beton dat voorzien is van spuitwerk, maar daadwerkelijk behaalt dit plafond een goede geluidsabsorptie. Dit type plafond is opgebouwd uit een hardmineraal plafondplaat die op een metal stud plafond profielen wordt geschroefd. Hierna worden de naden en schroefgaten afwerkt en het gehele oppervlak voorzien van akoestisch spuitwerk.
Akoestische isolatie plafond Stretchdesign.
Wij kunnen u gedetailleerd vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en leveren graag de gewenste isolatie geheel op maat. U zult ongetwijfeld versteld staan van de vele mogelijkheden op het gebied van design en de talloze voordelen die een akoestisch plafond met zich mee brengt.
Akoestisch plafond voor een optimale geluidsbeleving.
Akoestisch plafond met BASWAphon. Een akoestisch plafond is met BASWAphon, een Zwitserse akoestisch pleister systeem, binnen no time gerealiseerd. Na de afwerking van het akoestisch plafond bestaat op langere termijn geen risico van vuilafzetting, vlekken en de rijke luxueuze uitstraling zal behouden worden.
Akoestische plafond en wandoplossingen om onze ruimtes mooier en beter te maken. rockfon. order-bucket. rockpanel. lapinus. grodan. rockfon. rockpanel. lapinus. grodan. alert.
Het ontwerpen van een school is een gecompliceerde en veelomvattende bouwkundige uitdaging. Of het nu een nieuwbouw of renovatieproject betreft, bouwmaterialen moeten akoestisch comfort bieden en verder eenvoudig te onderhouden, flexibel, aanpasbaar en degelijk zijn. Prachtige gebouwen kunnen u beter maken.
Bidec Stukadoors bv Akoestische plafonds.
Om de akoestiek in een ruimte beter te begeleiden zijn er akoestische plafonds. Wij kunnen samen met de leverancier perfecte akoestische plafonds bieden, die niet alleen voor een beter geluid in de ruimte zorgen, maar ook nog een lust voor het oog zijn.
Akoestisch plafond Het juiste akoestische comfort Van den Berg Systeemplafonds.
Door middel van een akoestisch plafond is het de bedoeling het nagalmen en echo's' uit de ruimte te verlagen en zo de vereiste akoestiek te creren. Dit kun je bereiken door middel van een systeemplafond met akoestische plafondplaten of een naadloos akoestisch plafond gemaakt van gipskartonplaten.

Contacteer ons