Resultaten voor akoestisch versterkte gitaar

 
 
akoestisch versterkte gitaar
Elektro akoestische gitaarMet pickup ingebouwd DijkmanMuziek.
Bent u op zoek naar een akoestische gitaar waarmee u zowel akoestisch kan spelen als versterkt kunt spelen? Kies voor een elektro-akoestische gitaar. Hoewel iedere akoestische western gitaar elektrisch gemaakt kan worden, door inbouw van een element, zijn de elektro akoestische modellen al voorzien van een ingebouwd element en hebben meestal een cutaway, een inham van de body.
Semi-akoestische klassieke gitaar Klassieke gitaar Gitaar Musicallin.nl.
Een akoestische klassieke gitaar, ook wel spaanse gitaar genoemd, is een nylonsnarige gitaar waar een element of voorversterker in zit. Hierdoor zijn ze niet alleen akoestisch te bespelen, maar kunnen ze ook gemakkelijk versterkt bespeeld worden op bijvoorbeeld een podium.
wat is nu een semi akoestische gitaar?
Sommige semi-akoestische gitaren zijn, in tegenstelling tot een gewone elektrische gitaar, ook akoestisch te bespelen. De resonantieholte is zo ontworpen dat bij een versterkte bespeling een bepaalde klankkleur te verkrijgen is die met een gewone elektrische gitaar niet te bereiken is.
Akoestisch elektrische gitaren.
Dat geeft de beste klank. Maar het betekent automatisch dat zo'n' gitaar ook heel sterk gaat meetrillen met de geluiden buiten de gitaar: het geluid uit de luidspreker of monitor brengt de gitaar zélf weer in trilling. Dit is de gevreesde feedback, ofwel rondzingen. Ovation roundback gitaar Godin akoestisch elektrische gitaar Multiac.
Beste akoestische gitaar kopen tips GitaarZone.
Zoals je begrijpt is er niet noodzakelijkerwijs een juiste keuze van hout, klankkast model, elementen, halsomvang, actie en stemschroeven; de keuze van jouw gitaar zal eerder sterk afhangen van het soort klank en de bespeelbaarheid die jij hoopt te krijgen en uiteindelijk ook van wat voor soort gitaar je je kunt veroorloven.
Semi Akoestische Gitaar Kopen Taylor Elektrisch Akoestische Gitaren Souman.nl.
Tweedehands akoestische gitaar. Semi akoestische gitaar. Kleine gitaar en reisgitaar. 12 Snarige gitaar. Cigar box gitaar. Semi akoestische gitaar. Semi akoestische gitaar ofwel elektrisch akoestische gitaar kopen? Bekijk hier onze collectie semi akoestisch elektrisch versterkte gitaren. Maton EBG808TEC Tommy Emmanuel.
Versterken van akoestische gitaren Archief GitaarNet.
Da's' ook wel logisch als je zoals Pat hier bassnaren op je gitaar zet, en die ook apart uitversterkt heeft twee pluggen in zijn gitaar. Btw, ik vind dit fragment nou niet bepaald representatief voor de akoestisch versterkte sound van ons Patje.
Gitaren Akoestisch Met piezo-element Marktplaats.nl.
Nieuwe electro-akoestische nylonsnarige gitaar, zwart, naturel, sunburst, blueburst, redburst, wit uitverkocht: sunburst klassieke concertgitaar met actief versterkingselement akoestisch te spelen en ook over de versterker body: bodem / zijkant / dek: fichte lengte: 985 mm hals: ahorn uit 1 deel halsbreedte.:
Akoestisch-Elektrische Gitaren Online Shop Gitaarwinkels.
Gitaar Bas Drums Percussie Keyboard Piano Studio Producer DJ-Gear Podium Geluid Kabels Microfoons Koopgidsen Gibson Les Paul Fender Stratocaster Gitaar kooptips Zanginstallatie Beginnersgitaren Outlet BTW VRIJ Keymusic Projects. In de vroege dagen van de pop en rockmuziek was het zeer moeilijk om een akoestische gitaar goed te laten klinken op het podium.

Contacteer ons