Resultaten voor akoestisch versterkte gitaar

 
 
akoestisch versterkte gitaar
Akoestisch Fotopaneel Een betere akoestiek, een mooier interieur.
Met het ARP akoestisch fotopaneel kun je op creatieve wijze galm tegen gaan. Omdat iedere foto op het paneel kan worden geprint mits de resolutie hoog genoeg is kun je jouw restaurant, kantoor of woonkamer voorzien van functionele kunst aan de muur.
Unplugged Partyband BUSK! Covers van tophits in semi-akoestische uitvoering.
Check prijs / datum. Bekende pophits van Golden Oldies tot modern, in een unplugged jasje. Dat wil zeggen met n uitversterkte akoestische gitaar, een groovende ritmesectie en veel samenzang. Busk bestaat uit vier ervaren muzikanten die van elk optreden een feest maken.
gitaarversterkers Engelse vertaling Linguee woordenboek.
soms nodig voor voorstellingen met een akoestische gitaar en dit wordt gewoonlijk assortimentt door het spelen van het instrument in een microfoon, hoewel sommige akoestische gitaren ook pick-ups hebben, zodat ze zoals een elektrische gitaar kunnen worden aangesloten op een akoesti sc h e gitaarversterker.
Western Gitaar.
Dit model is een dreadnought model, ontworpen in 1916 en vernoemd naar een Brits slagschip. De reden hiertoe is de vrij grote vorm van de gitaar. Door de vrij grote rechthoekige vorm produceert de gitaar een diepe klank met veel volume.
Akoestische western gitaren.
Elektro-akoestische deep bowl gitaar 12-snarig model. elektro-akoestische deep bowl gitaar 12-snarig model. elektro-akoestische shallow bowl gitaar met cutaway klankgaten. elektro-akoestische shallow bowl gitaar met cutaway klankgaten. elektro-akoestische shallow bowl gitaar met cutaway klankgaten. elektro-akoestische shallow bowl gitaar met cutaway 4-bands eq.
Versterken, hoe werkt dat? Verweij Amplifying Acoustics.
Voorversterker en voeding. Op dit moment wordt de overgrote meerderheid van de versterkte akoestische gitaren van fabriekswege voorzien van een ingebouwde voorversterker met batterijvoeding. De bespeler heeft via een bedieningspaneel controle over het geluid. Nadeel is, dat hiervoor een gat in de zijkant van de gitaar gemaakt moet worden. Bij het versterken van authentieke, waardevolle instrumenten wordt dan ook voor instrumentvriendelijke oplossingen gekozen. Dit betekent dat er op de plaats van de draagbandknop een uitgang endpin jack wordt gemonteerd. De batterij en de voorversterker worden zonder veranderingen van het instrument in de klankkast geplaatst. Voor het verwisselen van een batterij moeten dan wel eerst de snaren ontspannen worden. Voor wie dat vervelend vindt, is fantoomvoeding een goede oplossing. De voeding kan dan buiten het instrument blijven. Volume en Verstaanbaarheid. Afhankelijk van speelstijl en omstandigheden heeft de ene muzikant meer en de ander minder versterking nodig om verstaanbaar te zijn. Verstaanbaarheid heeft niet alleen te maken met volume. Ook de klankkleur bepaalt of een versterkt akoestisch instrument wel of niet te horen is te midden van een rockband of in een lawaaiige kroeg.
wat is nu een semi akoestische gitaar?
Sommige semi-akoestische gitaren zijn, in tegenstelling tot een gewone elektrische gitaar, ook akoestisch te bespelen. De resonantieholte is zo ontworpen dat bij een versterkte bespeling een bepaalde klankkleur te verkrijgen is die met een gewone elektrische gitaar niet te bereiken is.
Welke demper gebruiken om samen te spelen met akoestische gitaar? StrijkersForum.
Die microtjes kunnen vrij prijzig zijn soms, dus je wil wel wat kunnen horen voor je wat aanschaft wat dat betreft moet je natuurlijk ook zelf beslissen of je het zelf nodig vindt/mooi vindt om je viool te versterken. Ik ben met de versterkte viool in contact gekomen via mijn muziekleraar, waar ik dan zo heb kunnen uitdokteren wat ik wel en niet mooi vond, dat helpt natuurlijk wel. Over versterkers, je heb inderdaad een akoestische versterker nodig, en normaal, met gebruik van zulke microfoontjes of vaste elementen aan je viool kan je die dan gebruiken. Maar inderdaad, belangrijk is dat je een versterker hebt voor een akoestisch instrument: over e-violen kan ik weinig zeggen, zelf namelijk geen ervaring mee. Over de camping: De chineesjes hebben vaak wat minder" power maar elke viool is anders natuurlijk dus misschien komt de gitaar dan wel boven de viool uit.
Semi-akoestische klassieke gitaar Klassieke gitaar Gitaar.
Van hoog naar laag sorteren. Een akoestische klassieke gitaar, ook wel spaanse gitaar genoemd, is een nylonsnarige gitaar waar een element of voorversterker in zit. Hierdoor zijn ze niet alleen akoestisch te bespelen, maar kunnen ze ook gemakkelijk versterkt bespeeld worden op bijvoorbeeld een podium.
Akoestisch elektrische gitaren.
Dat geeft de beste klank. Maar het betekent automatisch dat zo'n' gitaar ook heel sterk gaat meetrillen met de geluiden buiten de gitaar: het geluid uit de luidspreker of monitor brengt de gitaar zélf weer in trilling. Dit is de gevreesde feedback, ofwel rondzingen. Ovation roundback gitaar Godin akoestisch elektrische gitaar Multiac.
Elektro-Akoestische Gitaren Gear4music.
Over Elektro-akoestische gitaar. De elektro-akoestische gitaar kunt akoestische gitaristen om het geluid van hun akoestische versterken. Wanneer een elektrische gitaar is gebaseerd op versterking om het geluid te produceren, wordt meestal slechts een akoestische versterkt voor live optredens en repetities.
Gitaren Akoestisch Klassieke of Spaanse gitaar Met piezo-element Marktplaats.nl.
Aria, Gomez, Prudencio Saez, Norman en Phoenix gitaren. Spaans klassiek versterkte gitaar prudencio saez mod 169. Larrivee OMO3E Acoustic/Electric Guitar w/ OHSC Nieuwstaat. Prachtige handgebouwde akoestische gitaar. akoestisch gitaar aria ak 20. Yamaha NCX900R met verbeterde nut en saddle real bone.

Contacteer ons