Meer resultaten voor akoestisch stucplafond

 
 
akoestisch stucplafond
Akoestisch spray plafond van Acosorb voor een optimale akoestiek.
Door onze akoestische oplossingen ontstaat er een richtingloze ontwerpvrijheid in combinatie met een goede spraakverstaanbaarheid, hoge concentratieniveaus, privacy en dus veel comfort. Akoestisch spuitwerk en pleisterwerk kunnen praktisch overal toegepast worden, te denken valt aan nieuw en oudbouw en horizontale en verticale oppervlakken, bestaande uit geprofileerde dakplaten, beton, en gipsplaten.
Akoestisch Plafond Akoestische Plafondsystemen Jager Afbouw.
Een akoestisch plafond voor een betere geluidskwaliteit. Wat is een akoestisch plafond? Een akoestisch plafond is de perfecte oplossing om ruis en galm tegen te gaan. Dit zijn geluidsabsorberende, akoestische panelen die zorgen dat het geluid niet verder reist dan dat het nodig is.
Naadloos akoestisch plafond Pennings akoestiek.
Na het aaanbrengen van het stucwerk behoudt het plafond zijn akoestische kwaliteiten en natuurlijk en dat is niet minder belangrijk krijgt het een geweldige uitstraling! Naadloos akoestisch plafond en Pennings Akoestiek. Waarom benoemen we een naadloos akoestisch plafond als een apart product? Dat komt omdat een naadloos afwerkt stucplafond met akoestische eigenschappen vakmanschap vereist.
Allplaster akoestisch stucwerk Allkoestiek.
Allplaster akoestisch stucwerk. Akoestisch naadloos stucwerk systeem dat de holheid uit een ruimte haalt met behoud van de orgine uitstraling. Allplaster kan in nieuwbouw en bestaande situaties aangebracht worden. Door het het plafond van akoestisch stucwerk te voorzien volstaat dit vaak al voor een plezierige akoestiek.
Akoestische plafonds van Caparol: Caparol.
Voor het akoestisch pleisterwerk wordt een zeer fijn gestructureerde pleisterafwerking met een hoog aandeel aan marmerkorrels in twee lagen op de akoestische platen aangebracht. Door de speciale wijze van aanbrengen van de eindafwerking wordt de open structuur van het materiaal bewaard en levert dit een glad, vrijwel naadloos en zeer wit resultaat op.
Akoestische plafonds Stukadoorsbedrijf de Groot B.V.
Het aanbrengen van akoestische plafonds luistert zeer nauw. Daarom denken we in een vroeg stadium graag mee voor een optimaal resultaat. Een akoestisch plafond vermindert de galm in grote ruimtes, zoals exclusieve villas, akoestische plafonds voor zwembaden, kantoren en musea.
Rigitone.
Rigitone zijn geperforeerde gipskartonplaten voor naadloze akoestische wanden en plafonds met doorlopend patroon. Rigitone is leverbaar in verschillende perforatiepatronen met een zwart akoestisch vezeldoek aan de rugzijde. De platen hebben rondom gesneden kanten SK en worden na montage op een PlaGyp systeem, afgewerkt met d.m.v.
Naadloze akoestische plafonds minder nagalm en echo!
Storende nagalm wordt niet alleen veroorzaakt door harde en gladde wanden, maar ook door plafonds die het geluid terugkaatsen door slechte akoestiek. Pennings Akoestiek heeft voor elke situatie, waarin het plafond in negatieve zin bijdraagt aan de geluidskwaliteit, een oplossing in de vorm van een akoestische plafond of akoestisch stucplafond.

Contacteer ons